maandag 23 mei 2011

Produktie maken

Wat bijzonder zeg, ik deed op zaterdag mee op de site van szaszaszu en nog een blog met link your stuff (oh erg, ik weet de naam even niet meer...) en de reacties en volgers "stromen" binnen. Zo bijzonder, maar ook zo leuk! Dank jullie wel allemaal. Het allerleukste vond ik nog dat ik vanmiddag Bouwiena (Zomooizohip) tegenkwam in mijn favoriete handwerkwinkel! Lang geleden (toen ik nog jong was...lol) hebben we zelfs samengewerkt.

Afgelopen weekend heb ik trouwens alvast een serie blog-posts voorbereid, alvast een kopje bedacht en foto's klaargezet. Ongemerkt ben ik toch weer met heel wat projecten bezig en daar wil ik graag over vertellen. Enjoy!

Op het blog van Tjits zag ik deze leuke onderzetters, ik vond vooral de kleurcombinatie en het haken van 2 draden een erg mooi effect geven.
Dus meteen aan de slag natuurlijk (niet straks, nee, nu meteen! Ha, ha, ik lijk wel een beetje op m'n zoon van 4 wat dat betreft).
Maar ja, voor de fancy fair wil ik het ook een beetje leuk maken, zodat het a) verkocht wordt voor het goede doel en b)  klein beetje reclame voor m'n blog.

Eerst heb ik 6 onderzetters gehaakt in verschillende kleuren, daarna heb ik ze met een mooi touwtje vastgemaakt, zodat ze bij elkaar blijven en zodat er een klein kaartje aan kan met omschrijving.
Het touw is ecologisch touw van de Hema, ze hebben het in verschillende kleuren.


Verpakking? Ik had nog een leeg doosje van de camembert. Pip kadopapiertje op de bovenkant en de onderkant geplakt, touwtje door het deksel.


Klaar!


Al weer iets af voor de Fair. Ik heb nog meer ideeën en nog tijd tot juli, dus dat komt helemaal goed.

4 opmerkingen:

  1. Hoi daar ben ik dan.
    Gezellig om ook even bij jou te kijken!
    Wat een leuke onderzetters heb je gemaakt!
    Groetjes Else

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk item in een superleuke verpakking !
    Handmade with love !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat we elkaar gisteren ook gelijk tegen kwamen! Erg leuke onderzetters heb je gemaakt. Sta je op een fair in de buurt?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk zijn ze geworden. En wat een geweldig idee om een camembertdoosje te pimpen als verpakking.
    Echt mooi.
    Groetjes van

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je mijn blog bezoekt, ik vind het leuk als je hier een reactie achterlaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...