donderdag 7 juli 2011

Zomerdip

Last van een zomer dipje, dat heeft vast te maken met het vreemde weer van de afgelopen weken. Afgelopen week verder gegaan met dekentje voor de buurvrouw. Leuk om te doen, maar ook weer veel werk (verkijk ik me toch elke keer weer op). Deze wordt niet zo heel groot denk ik, ongeveer 60 x 90 cm is de bedoeling. Hopen dat ik nog genoeg katoen heb...

Zoals je ziet begin ik Picasa door te krijgen. Ben er blij mee!

Gisteren was het zomerfeest op de Enkschool. Het was leuk en gezellig. Heel veel verschillende dingen te doen: springkussen, schminken, knikkerbaan, cakeje versieren, speelgoed rommelmarktje, toneelvoorstelling enz.

In een lokaal was een klein marktje van allerlei zelfgemaakte artikelen. Ik kon nog net om het hoekje kijken om te zien of er nog iets van mijn spulletjes lag, het meeste was al verkocht! (Vermaning van Leon: mamma, hier hebben we niks te zoeken...m.a.w. ik wil verder lopen...)
Ik hoop dat er veel verdiend is voor het goede doel, wij hebben in ieder geval ook ons steentje bijgedragen.

Nog even een foto van de kado verpakking van de I-pad hoes. Met zelf bedrukt kado papier en kaartje.


PS: Mocht iemand naar aanleiding van het zomerfeest op de Enkschool op deze blog terechtkomen (vanwege de sticker op de door mij gemaakte artikelen), ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Alvast bedankt!

1 opmerking:

  1. Je dekentje word mooi en je papier ziet er prachtig uit. Groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je mijn blog bezoekt, ik vind het leuk als je hier een reactie achterlaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...