donderdag 1 september 2011

AfscheidskadootjeJa ik blijf bezig hier, na het kraamkado (of eigenlijk tegelijker tijd) was ik ook nog bezig met een afscheidskado voor mijn buurmeisje. Ze gaat een jaar naar het buitenland studeren.
Ik begin me nu echt oud te voelen, kan me nog herinneren dat ze naast ons kwam wonen als meisje van ongeveer 8, we zijn inmiddels 10 jaar verder......
In ieder geval, zo'n reis vraagt natuurlijk om een kadootje. Ze krijgt het van haar moeder als ze onderweg zijn, leuke verrassing denk ik zo.

Het kado is eigenlijk een heel pakketje met: een zak met dubbeldekker drop (toepasselijk want ze gaat naar Engeland), een schrift met stoffen 'kaft', leuke etiketstickers, setje potlood/pen/correctieroller en een vrolijke vlaggetjes slinger, alles verpakt in een gepimpte (met pip kado papier beplakte) bubbeltjes envelop en klein kaartje (correspondentiekaart beplakt met pip kado papier).Nu kan ik weer verder met iets voor mezelf (al mee begonnen), maar daarover binnenkort meer.

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk en erg lief van je. Fijne dag groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. You have such cute stuff here. Love it.

  Thanks for linking up at Tea Time Thursdays @ Kreative Korner and adding to the fun.

  The party for this week is going on... hope to see you there again :)

  http://tanyaanurag.blogspot.com/2011/09/tea-time-thursdays-5-and-features.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een eer dat er een hele blog aan mijn kado wordt besteed! :D Nogmaals bedankt voor het leuke creatieve kado, de vlaggetjes hangen in mijn kamer, het dagboek gebruik ik elke dag en de drop heb ik gedeeld met mijn nieuwe buitenlandse vrienden! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je mijn blog bezoekt, ik vind het leuk als je hier een reactie achterlaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...