donderdag 8 september 2011

Een bloemetje

Vandaag even heel wat anders, niet zelfgemaakt maar zelfgekregen (LOL). Met eigengemaakte creaties is 't even een beetje rustiger.

Ik krijg regelmatig een bos bloemen van mijn man. Vorige week ook weer, alleen waren er aan het eind van de week al een aantal bloemen uitgebloeid. Zonde om de hele bos bloemen weg te doen als er nog goede tussen zitten.

Een uitgedund bosje is vaak niet echt mooi meer op de vaas. Gelukkig heb ik een 'serie vaasjes in een mandje' waar de overgebleven bloemen nog prima een weekje in verder kunnen. (Ooit eens gekocht bij Action, maar iets soortgelijks kun je natuurlijk heel makkelijk zelf maken met kleine flesjes)

Ik heb trouwens nog wel een tip voor een webwinkel. Het heet Creawerk. Ze verkopen allerlei materialen voor creatieve hobby's. Deze week voor 't eerst iets bij ze besteld en het is supersnel en netjes afgeleverd. Kijk maar eens hier.
Fijne dag!
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

 1. hoi Anne-Marie

  leuk he zo af en toe een bloemetje, heb trouwens je leuke cadootjes aangekregen ! wat ik ervan vindt kan je lezen op de blog ;-) mercikes nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Anne-Marie,
  Ja, inderdaad zonde om een heel boeket weg te gooien als er nog mooie bloemen bijzitten. Voor dat doel heb ik kleine koffiemelkflesjes staan, die heeft mijn zus voor me bewaard. Ze doen prima dienst op een mooi bord als onderzetter...
  Ik wens je een heel fijne avond,
  groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je mijn blog bezoekt, ik vind het leuk als je hier een reactie achterlaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...