vrijdag 7 oktober 2011

I love...

de kleuren: wit, grijs (in alle variaties), zwart, blauw (in alle variaties), oude materialen hergebruiken, eenvoud, hout, riet, combi oud/nieuw.

In ieder geval had ik deze week zin om hartjes te maken. Uit een oude dekbedhoes, wit met een ingeweven motief. Nog wat lintjes en knoopjes tevoorschijn gehaald (ja nu weet ik alles weer te liggen, laatst was het een ander verhaal...).
Ik heb er nog wel meer gemaakt dan op deze foto, maar goed, eenvoud hè!

Nog iets waar ik trouwens al eerder over heb nagedacht, een webshop.. Ik zit te denken om een aparte pagina hier op het blog te maken met een paar artikelen voor verkoop, op proef (kijken wat er gebeurd) Wat vinden jullie?
Of kan dat niet, iets te koop aanbieden op je blog?
Graag jullie reactie (als dat niet lukt kun je ook mailen naar: am.rood@online.nl).

Waar ik me verder over verbaas (of ben ik dan heel erg dom?),er komen best veel mensen kijken op dit blog vind ik (gisteren geloof ik wel 80 pageviews) maar er komen geen volgers bij.
Nou ja, ik wil verder niet zielig overkomen ofzo maar ik vroeg het me gewoon af.... Misschien zijn er verwachtingen gewekt en komen ze niet uit (onderwerpen), misschien moet ik meer posten, misschien meer weggeven? Tell me!

Voor nu wens ik iedereen een fijn weekend!

Groetjes, Anne-MariePosted by Picasa

5 opmerkingen:

 1. Ik hou ook van eenvoud en vind je hartjes dus ook mooi.
  Ik zou niet weten waarom dat niet mag op een blog, wat spulletjes te koop aanbieden. Zolang je niet enorme bedragen er aan verdient...(maar ik ken de wetgeving niet op dat gebied)
  Over die volgers: het kan ook zijn dat je volgers hebt die anders volgen dan op het knopje te drukken en dus niet zichtbaar zijn voor jou. Je kunt ook veel bezoek krijgen van mensen die jou al volgen.
  Ik zou vooral niet anders doen dan je al doet, tenzij je er zelf achter staat en blij bent met je blog. Je blog is een stukje van jezelf en een weerspiegeling van je hobby, het moet geen weerspiegeling zijn van wat anderen denken en doen (maar dat is mijn mening).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik internet al een tijd via Google Chrome. Ik heb een beetje het idee dat het bedrijfsstrategie is: blogger is onderdeel van google net als google chrome natuurlijk. Ze maken de programma's zo dat ze het beste werking in combinatie met elkaar, zodat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van die programma's.
  Wat voor suggesties wil je voor welke oplossing? Van het bovenstaande probleem? Hihi, daar heb ik helemaal geen verstand van!
  Fijn weekend! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, wat leuk! Ik heb zoveel volgers dat ik ze jammer genoeg niet allemaal meer kan volgen, volgen in de zin van bijhouden. Maar als iemand bij mij een reactie achterlaat, reageer ik wel altijd. Dus als je meer volgers zou willen, zou je reacties bij blogs kunnen achterlaten die jij leuk vindt! Een give-away helpt ook altijd ;-) Maar over je 'web/verkoop-pagina. Super idee! Ik heb een tijdje een webshop gehad, maar daar ging zoveel tijd inzitten en zo'n extra pagina had ik al bij meer gezien. Ik vind het wel een goede optie. Mensen zijn toch nergens toe verplicht? Maar ik krijg regelmatig de vraag of iets te koop is, dus waarom niet? En inderdaad, als je maar niet teveel bijverdiend. Ik ben al lang blij als ik weer wat nieuw materiaal kan kopen ;-) Succes!! Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Anne-Marie,
  Ik vind je hartjes heel erg mooi geworden. Zoals je zegt, lekker eenvoudig en juist daardoor heel mooi...
  Volgens mij moet je toch echt wel spulletjes kunnen verkopen via je blog. Helemaal niet erg, dat doen er veel meer volgens mij..
  Wat betreft volgers, ik weet bijna zeker dat ik mijn volgers te danken heb aan het constant reageren op andere blogs. Ik volg en lees er best veel en ik vind het heel leuk om bij iedereen, net als bij jou, een reactie achter te laten. Dat levert weer lezers en volgers bij mijn blog op... Maar voor het zelfde geld doe je dat al heel veel, dat weet ik natuurlijk niet...
  In ieder geval vind ik je blog absoluut de moeite waard om te volgen en om op te reageren, dus verander je concept niet Anne-Marie, blijf je posts maken zoals je nu doet, heel erg leuk...
  Ik wens je voor nu nog een heel fijne avond,
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je mijn blog bezoekt, ik vind het leuk als je hier een reactie achterlaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...