donderdag 24 november 2011

Koffie visiteVandaag bij Evelien van Eveliefs Lief en Leedjes op de koffie geweest. Omdat ik dat zo gezellig vond en omdat ze al eens had gezegd dat ze m'n taartjes leuk vond, heb ik er een speciaal voor haar gemaakt.
Dit keer versierd met kleine blogbloemetjes, pareltjes en franse knoopjes.
Leuk borduursteekje, tot nu toe kreeg ik dat nooit voor elkaar, maar dankzij Youtube wel. Zoek op french knot, kom je nog meer leuke dingen tegen!

Nog even een update over Zorro.
Afgelopen weekend was het weer mis met z'n wang, gelukkig geen koorts maar er kwam wel p**  uit z'n wang. En even later kwam er weer een stukje 'bot' uit.
Dus weer 'gezellig' naar de dierenarts geweest op dinsdag.
Nog maar eens gekeken, 2 opties: opereren (niet wenselijk vanwege de plek) of misschien contrastvloeistof + foto's. In ieder geval maar eens overleggen met de dierenkliniek in Utrecht (ook opleidingscentrum diergeneeskunde, dè specialisten op dat gebied).
Vandaag een telefoontje van de dierenarts. Ze had overleg gehad met haar collega (waar ik de eerste keer was) en met Utrecht.
Of het wondje kwam echt van een botsplinter of het was (zeldzaam) een speekselklier die zelf  'steentjes' aanmaakt, zoals je steentjes in de gal of blaas kan hebben. (kijk maar eens op Wikipedia: speekselstenen, komt vooral bij mensen voor, maar wij denken dat Zorro dit ook heeft gehad....)
In ieder geval is het nu rustig, Zorro heeft geen koorts en ook geen pijn, dus besloten om nog even af te wachten tot een eventueel volgende actie.
Gekke hond!

Groetjes, Anne-Marie

5 opmerkingen:

 1. ach , dieren zijn net mensen toch, je weet soms niet wat je kan krijgen!
  wbt. het lijmpistool en de appeltjes..ik ben eerst met prikkers aan de gang geweest, maar nadat ik drie keer in mijn vinger was geschoten met zo'n punt en de punten aan de bovenkanten van de appeltjes uit kwamen, ben ik gaan lijmen en dat gaat heel goed!
  Fijne dag, groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een gaaf taartje is dit zeg, zal ze blij mee geweest zijn! En oef is niet niks met je hondje sterkte ermee hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat heb jij een leuk 'gezond' taartje gefreubeld!!!

  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Anne-Marie,
  Wat heb je een leuk presentje gemaakt. Ze zal er vast heel erg blij mee zijn. Dat zou iedereen zijn. Ik vind het in ieder geval heel knap gemaakt.
  Jee, wat een gedoe met die arme Zorro. Hopelijk blijft het hierbij en krijgt het arme dier er verder geen last meer van...
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er echt super blij mee! Staat heel mooi in de vensterbank zodat iedereen die langs loopt lekker jaloers kan worden!!!! Ik vond het ook heel gezellig, moeten we vaker doen! Fijn dat Zorro zo opknapt, we zijn er nu net achter dat Joris niet van regen houdt, watje!
  Ik ga gauw ook even foto's maken van 'mijn' (jippie!) taartje en op mijn blog zetten!
  Fijne zondag en tot gauw!
  Lfs Evelien.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je mijn blog bezoekt, ik vind het leuk als je hier een reactie achterlaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...