vrijdag 23 december 2011

Terugblik op 2011 en meer...Gisteren was het 8 maanden geleden dat ik mijn eerste blogpost schreef. Ik vond het spannend, zou iemand het de moeite waard vinden om mijn berichtjes te lezen, om een reactie achter te laten of misschien wel volger te worden?!
Conclusie: andere mensen vinden het leuk om mijn berichtjes te lezen, deze blog te volgen en reacties achter te laten! Inmiddels is het aantal pageviews opgelopen naar zo'n 9300 (!) en volgen al weer 55 mensen deze blog.

Iedereen hartelijk bedankt voor het volgen van mijn blog en het achterlaten van alle leuke, lieve reacties!

Ik vind het heel bijzonder, ik heb er een aantal vriendinnen bij gekregen (zo voelt het), mensen steken elkaar een hart onder de riem en je inspireert elkaar op het creatieve vlak. Sommige mensen kende ik al 'real life' en bleken later ook een blog te hebben, zo leuk.
En ik heb ook veel geleerd op het gebied van internet, bloggen, handwerk techniek, ontwerpers, trends, styling en ga zo maar door. Even ter ontspanning lekker blogs van anderen lezen en bekijken. Bloggen is in die zin ook heel verrijkend geweest.
Dus wat dat betreft is mijn 2011 heel erg geslaagd!

Voor de rest hebben we hier in huis het nodige meegemaakt, leuke en minder leuke dingen. De afgelopen anderhalve maand zijn hier behoorlijk pittig geweest. Het meeste heb ik niet geschreven, ik wil het hier over positieve, gezellige en vooral creatieve dingen hebben. Iedere keer weeg ik af wat ik opschrijf en soms gaat er een tipje van de privé sluier omhoog, zoals bij het verhaal over Zorro en toen ik de award kreeg van Mirjam.

Kort gezegd ben ik even aan een pauze toe, ik houd de kerstvakantie maar aan, wel zo makkelijk.
Dus rond 8 januari kunnen jullie weer een berichtje verwachten.

Waar ik in ieder geval mee kom: een give-away, want wie jarig is trakteert.
Mijn verjaardag is *tromgeroffel* op 1 januari, ik hoop dan 38 jaar te worden. Ik vind het erg leuk dat mijn verjaardag altijd begint met vuurwerk en champagne, maar evengoed blijft het een beetje een rare dag...

Verder ga ik nog even nadenken over een andere vorm voor mijn webshop, als blogshop werkt het niet zo. Ik moet ook zeggen dat ik meer artikelen had willen plaatsen, maar het is er gewoon niet van gekomen.
Dit was mijn terugblik op 2011 en alvast een kleine vooruitblik naar 2012.
Nogmaals iedereen hartelijk bedankt. Ik hoop dat 2012 net zo'n mooi blogjaar gaat worden.

Ik wens iedereen dan ook:Groetjes, Anne-Marie

Ps: 31 dec. worden Zorro's hechtingen door de dierenarts verwijderd. Omdat het in de hals zit mogen ze wat langer dan 10 dagen blijven zitten zodat de huid goed kan vastgroeien.

14 opmerkingen:

 1. Hallo Anne-Marie,
  Heerlijk om zo terug te kunnen kijken op een voornamelijk heel fijn jaar. Wat een verrijking is dat bloggen toch gebleken, dat vind ik tenminste wel...
  Ik wens je heel fijne kerstdagen en een heel mooi nieuw jaar... Geweldige verjaardag alvast en nog even spannend op de 31ste met Zorro..
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, ik lees zeker graag je blog en heb er geen spijt van je volger te zijn. Ik feliciteer je alvast van harte met je verjaardag, succes met Zorro, veel plezier met man en kids en heel fijne feestdagen en een geweldig 2012 en dan niet alleen wb het blog, maar ook in je directe echte omgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Anne Marie, wat fijn dat het met Zorro beter gaat, wens jullie fijne kerstdagen en een gezond gelukkig 2012 en een fijne verjaardag, groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede dagen met elkaar hoor,en kom hier graag bij je lezen.
  duurt nog eventjes,maar alvast een hele fijne dag 1 januari!!

  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, je hebt inderdaad een verrijkend jaar achter de rug! Als je het allemaal opschrijft, wat is het dan toch altijd veel wat je weer meemaakt; leuk en minder leuk........Toch weer allemaal ervaringen voor je leven. Een goed uiteinde van 2011 toegewenst en voor het weekend hele fijne dagen toegewenst samen met je mannetje en jullie jongens! Liefs christel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne dagen , een goede jaarwisseling en geniet van een heerlijke vakantie..
  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. blij je te hebben leren, als is het dan wel virtueel ! Ik kijk al uit naar 2012 in bloglang :-)
  fijne feestdagen en alvast een fijne verjaardag ook natuurlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Anne-Marie,
  Het is precies zoals je beschrijft...bloggen geeft je er creatieve vriendinnen bij. Bedankt dat jij ook zo'n fijne creatieve vriendin bent, en altijd wel een lieve reactie achterlaat.
  Fijne Kerstdagen en een goed en creatief 2012!
  ...en alvast een fijne verjaardag!(nog zo heerlijk onder de 40...ik werd gisteren 42...en dat klinkt zoooo oud hihi...gelukkig voel ik me zo niet!)
  groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey Anne-marie! Fijn dat het goed gaat met Zorro. Neem inderdaad maar eens even een wel verdiende vakantie! Geniet van je mannetjes en zullen we in het nieuwe jaar weer eens gauw een bakkie doen? Hele fijne verjaardag 1 januari en ik stuur na twaalf uur hieperdepiep hoera gedachten jouw kant op!!!
  Lfs Evelien.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn te horen dat het goed gaat met Zorro....Anne Marie ik wens je hele fijne feestdagen samen met je gezin en er lekker van genieten hoor....Een meer dan lieve groet.....Elly.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi! Ik kom hier via een kastje per dag; wat een leuk blog heb je! Geniet van je welverdiende rust!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. fijn hé dat je niet voor niets je blog aangemaakt hebt, dat gevoel heb ik dus ook!
  Goed te horen dat het met Zorro beter gaat, lekker begin van het nieuwe jaar toch!
  En dan nog dubbelfeest, van harte hoor alvast, knallend het jaar in!
  Fijne dagen hé, geniet er lekker van, ga ik ook zeker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Vandaag ben je jarig! Van harte gefeliciteerd en nog veel gezonde jaren toegewenst!!
  christel

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ha die Annemarie!
  De textielverf heb ik gekocht bij Pipoos in Zwolle, daar hebben ze alle kleurtjes en het is errug leuk te gebruiken. En heb jij nog projecten op stapel staan? Wanneer kom je hier een bakkie halen? Zullen we maar gelijk een keer afspreken? Kun je mijn huisje ook eens bekijken!
  Groetjes Christel

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je mijn blog bezoekt, ik vind het leuk als je hier een reactie achterlaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...