vrijdag 6 januari 2012

Beste Mensen,


allemaal de beste wensen voor 2012! Dat kan nog net op 6 januari toch?
Al weer 2 weken geen berichtje geschreven, wel veel gelezen en reacties geplaatst.
Hier in huis gaat het z'n gangetje weer, alle decemberstress is weggewaaid met storm van de afgelopen dagen. Het ging hier goed tekeer zeg! Vandaag lijkt het weer beter.

Ik had een fijne verjaardag (zoals altijd), de hele dag door visite, lekkere vlaai, hapjes, drankjes.....
En natuurlijk kado's; prachtige bloemen, lekkere chocolaatjes, gevulde enveloppen, een boekenbon, het boekje: Kleine knuffels haken van Christel Krukkert en een nieuwe laptop!
Niet nieuw nieuw, maar voor mij wel nieuw, ha, ha, dat krijg je als je man IT-er is, het kan altijd beter, mooier, sneller enz. Ik ben er blij mee.

Over de webwinkel denk ik nog hard na, ik zie verschillende sites voor webwinkels, maar vind het lastig te beoordelen hoe ze kwalitatief zijn. Bijvoorbeeld: mijnwebwinkel, gratiswebshopbeginnen, luondo. Als iemand mij meer kan vertellen, heel graag. Ik wil in eerste instantie niet te veel investeren (lees: gratis).

Verder al weer diverse creatieve projecten opgestart (o.a. zie rechts in de balk) en druk bezig om te bedenken wat mijn give-away dit keer zal worden.

Ik laat snel weer van me horen.

Groetjes,
Anne-Marie

5 opmerkingen:

 1. Hallo Anne-Marie,
  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag hoor.
  Heerlijk om zo verwend te worden.
  Ik vind je nieuwjaarskaart ook erg mooi. Wat betreft webwinkels, daar kan ik je niet bij helpen helaas, helemaal geen ervaring mee...
  Ik wens je nog een heel fijne dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook voor jou de allerbeste wensen voor 2012 en nog gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jij ook nog de beste wensen, ja ja de eerste week mag het nog!
  En goed verwend zo te horen, altijd heerlijk. Wat betreft die webwinkel, daar kan ik je niet mee helpen helaas, succes er in ieder geval mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart is het !!!!nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog de allerbeste wensen voor het nieuwejaar !!!
  Lieve groet....ELLY.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijnwebwinkel zie je heel veel, en de klanten zijn tevreden. Maar ik zou niet de gratis versie gebruiken, dat geeft te weinig mogelijkheden. Geen nieuwsbrief, geen statistieken... Luondo is vrij nieuw, de helpdesk is snel en goed, en de sites zijn blijkbaar erg goed vindbaar. Bij mijnwebwinkel betaal je elke maand, ongeacht het aantal verkochte dingen. Bij Luondo betaal je per verkocht artikel 0,25 €

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je mijn blog bezoekt, ik vind het leuk als je hier een reactie achterlaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...