zondag 29 januari 2012

Nog meer kadootjes

Vandaag gezellig op bezoek bij vrienden. Hij was jarig geweest begin van de maand en zijn jongste dochter vorige week. (In december was zij jarig en hun oudste dochter, hier kun je zien wat ik voor haar maakte).

Hij heeft verschillende hobby's, sinds kort ook schilderen.
Dus kadowens was een envelop (met inhoud) om materiaal aan te kunnen schaffen. Zoals jullie weten vind ik enveloppen altijd saai, dus maakte ik een envelopje op een schildersdoekje. Gebruik gemaakt van mijn 'versgekochte' stempels van Eline's huis.


Voor de ene dochter een doosje playmobil leuk ingepakt. Voor haar een leuk bakje met voorjaarsbolletjes (blauwe druifjes).


Beetje sneu dat ik dan de oudste dochter geen kadootje zou geven (voor haar verjaardag had ik al wat opgestuurd samen met het kadootje voor haar moeder, maar toch...). Nou dan maak je toch een leuk etuitje ofzo (mijn man om 23.00 uur gisteravond....). Ik had zoiets al eens eerder gedaan en had nog wat stof en rits 'naaiklaar' liggen, dus dat ging nog wel lukken. Nog even leuk kadootje van gemaakt met briefpapiertjes en potlood in bijpassende kleuren. Klaar!


Alles werd zeer goed ontvangen!

Ook nog even de tasjes voor Van Katoen bij Jos in de brievenbus gedaan, met een klein presentje voor alle moeite die ze doet. Een geurkaartje.
Fijne avond allemaal en alvast een fijne week!

Groetjes,
Anne-Marie

9 opmerkingen:

 1. Leuk hoor, wat je allemaal gemaakt hebt!! Voor allemaal een cadeautje. Knap dat je op het laatste moment nog even snel een etuitje gemaakt hebt!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Anne-Marie,
  Wat geweldig toch dat jij altijd van die super mooi verzorgde cadeautjes maakt. Dat zou iedereen blij mee zijn.
  Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh je schilderijtje is gaaf zeg en de rest ook al zo leuk, gossie das een feestje als jij langs komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke ideetjes, ik sla ze op hoor.
  Komen goed van pas bij mijn voornemen om de kadootjes dit jaar zelf te maken!
  Lieve groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zullen de familie, vrienden en kennissen blij zijn met iemand zoals jij! Want zelfgemaakte kadootjes zijn altijd een speciaal presentje! En wat is je eerste kadootje een ontzettend leuk idee, ik hoop dat je het niet erg vind als ik dit idee ook gebruik als een kraamkado voor mijn schoonzusje die binnenkort gaat bevallen. Je idee vind ik echt wat voor hun en ik wist maar niks (dat heb ik soms wel eens...dat ik juist voor familie niks speciaals weet te maken) en dat ik dan nu bij jouw dit idee zie vind ik te gek! Ik ga even op zoek naar de "Eline"stempels en gauw aan de slag.
  Groetjes en een fijne week, Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Anne-Marie,
  wil je nog even bedanken voor je antwoord op mijn blog over mijn vorige stukje en lief dat je me even uitlegt wat ik moet kopen om ook zo'n schattig kadootje te kunnen maken! Groetjes en fijne dag! Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettend leuke kadootjes bedenk je toch steeds weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Anne-Marie!
  Wat ben je druk geweest met deze cadeautjes en wat zijn ze gaaf!!!!!!!!!! Je hebt dat schilderijtje met envelop echt heel mooi gemaakt. christel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. He dat ziet er allemaal heel gezellig uit!
  x
  Else

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je mijn blog bezoekt, ik vind het leuk als je hier een reactie achterlaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...