zaterdag 11 februari 2012

Pillowframe

Dit weekend nog een feestje van onze tante.
Een kadobon is altijd welkom, maar natuurlijk krijgt ze niet alleen een bon (jullie kennen me inmiddels wel een beetje).
Ja wat doe ik er deze keer bij? Een tijdje geleden kwam ik al eens op de blog van 24 homes en daar zag ik het: een pillowframe. Superleuk idee met een prachtige tutorial.

Kijk ook nog even hier, want deze dames gaan een winkel openen in Dordrecht!

Het materiaal voor dit project had ik allemaal al op voorraad.
Een oud fotolijstje (had ik al heeel lang liggen om 'iets' mee te doen, even met witte grondverf geschilderd).
Een stuk oud band met ingeweven rozen (helemaal verkleurd, ik vond het niet zo erg mooi, dus even in de bleek gelegd en daarna flink uitgespoeld).
Stukjes lint uit de bak. Roosje gehaakt, lint vastgezet met franse knoopjes-steek. Leuke kleihanger, mini veiligheidsspeldje.
En dit is het eindresultaat:


M'n voorraadje kleihangers was ook bijna op, dus die ook bijgemaakt. M'n stempels van Eline's huis gebruikt natuurlijk!


Heerlijk bezig geweest....

Groetjes,
Anne-Marie

17 opmerkingen:

  1. Hallo Anne-Marie,
    Wat een mooi pillowframe heb je gemaakt zo. Prachtig in deze kleurstelling. Het roosje is ook zo schattig, maar wanneer je zegt dat je de linten hebt vastgezet met een franse knoopjessteek, ben je me kwijt hoor, wat is dat nu weer.... haha...
    Ik denk dat ik ook maar een keer zoiets ga maken, dan ga ik het bij jou en 24-homes afkijken...
    Ik wens je nog een heel fijn weekend,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh wat leuk he,en je hebt weer een hele voorraad.

    goed weekend
    gr Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je altijd een zelf een cadeautje maakt!! Ook dit cadeautje is erg leuk geworden! Ik heb laatst ook zoiets gemaakt in een fotolijstje.

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi Annemarie, echt heel mooi! Zo leuk om te zien hoe anders t weer kan zijn. De gekruisde lintjes zijn een heel goed idee en je kleihangertjes werken ook heel goed. Als je misschien ook wat detailfoto's v je pillowframe kunt mailen, graag. Dan plaats ik die ook op de blog.
    lieve groetjes,
    KJ
    www.24homes.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Anne-Marie, ik kan niet wachten tot ik jarig ben want jij mag echt wel komen!!!! Super leuk geworden en dat is dan nog niet eens het cadeau? Kunnen we binnenkort niet eens een ochtendje organiseren en lekker freubelen? Misschien vind Christel het ook wel leuk om samen iets te ondernemen! Lfs Evelien.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. wat heb je weer een mooie dingen gemaakt; je wordt met de dag creatiever! Ik vind die klei-hangers ook heel erg gaaf zeg! het boek van Eline heb ik gisteren als hint-cadeau aan mijn zus doorgegeven toen we samen aan het winkelen waren, dus 10 maart..........kan ik er ook mee aan de slag! Dan krijg ik em van haar! leuk he.
      ik vind het idee van evelien heel goed! lijkt me echt super gezellig! Ik heb zo even geen mailadres van jullie, maar gooien jullie maar es wat data op mail; hipinholland at hotmail punt com.
      Jullie zijn beide van harte welkom bij mij in ieder geval!!!!! liefs christel

      Verwijderen
  6. Wat leuk! een super goed idee... m'n schoonzusje is van de week namelijk jarig en wist al niet wat ik d'r moest geven...dit gaat hem worden! (komende dinsdag meteen naar de kringloop voor een lijstje)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind het helemaal leuk geworden. prachtige rustige kleuren en combi! Tante zal wel blij zijn. fijne zondag nog. groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke blog heb je hier! Die frame en die tas zijn echt super! Tot blogs!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat is je pillowframe prachtig en je kleihangertjes vind ik ook super.Ben nu ook (eindelijk) volger geworden, vorige keren lukte het niet.
    Ben benieuwd wat voor meer moois we gaan zien.

    Fijne week toegewenst.
    Groetjes Ymie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dank je voor je berichtje, maar jij bent ook leuk bezig geweest zeg!! Echt prachtig!! Staat nog steeds op mijn 'to do'-lijstje ;-)Fijne week!
    groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk zeg, die kleihangers. Ik maak ze ook wel eens nav Eline's Huis. Ik ben echt aan het turen hoe jij ze hebt gemaakt. Inspiratie!

    Over die serviezen. Wat gaaf zeg dat je zoveel serviezen hebt mogen beetpakken! Lijkt me een heel bijzonder beroep.

    Welk servies van GG weet ik nog niet maar eigenlijk wordt ik blij van ieder dingetje dat ze verkopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. mooi joh! En leuk die klei hangertjes!
    (even de reactie veranderen: probeer te reageren bij je maar je moet nu een code intypen die mega moelijk te lezen is, dus moet het tig keer proberen, misschien is het mogelijk om dat te wijzigen, want hoor iedereen er over mopperen)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Altijd leuk om een zelfgemaakt kadootje te maken en natuurlijk ook om te krijgen ;) Het ziet er allemaal erg mooi uit!

    Fijne avond. Groeten, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Anne Marie,
    Ik kwam op je blog via 24homes, en heb mezelf gelijk maar even volger gemaakt. Leuke blog en wat een mooie pillow frame heb je gemaakt!
    Je kleihangers zijn ook super leuk, beetje brutale vraag misschien, maar ik probeer het gewoon :) Mag ik weten hoe je die maakt?

    Groetjes en fijne week!
    Lydia
    www.lylicards.blogspot.com
    www.lylicards.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je mijn blog bezoekt, ik vind het leuk als je hier een reactie achterlaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...