vrijdag 9 maart 2012

In een zakje....

Hallo allemaal, daar ben ik weer eens. Ik zat net te kijken, het is al wel een tijdje geleden dat ik een berichtje geplaatst heb.

Wat betreft dat uploaden van die foto's denk ik nu te weten waar het probleem zit: te grote fotobestanden, vooral in het begin van mijn blog. Wist ik veel. Daar wordt dus aan gewerkt, met Picnic, gaat traag en na half april is er blijkbaar geen picnic meer....

De hond heeft weer wat problemen met z'n bek, het laatste stukje speekselkanaal is weer ontstoken geweest, kuurtje, weekje goed en begint nu weer...*zucht*.
Dus waarschijnlijk zal hij binnenkort weer geopereerd moeten worden om het laatste stukje weg te halen. Het verhaal is te uitgebreid om hier te vermelden, kort gezegd hebben wij een 'bijzondere' hond.

Een tijdje terug heb ik ook zo'n leuke amaryllis bol gekocht, net als Mirjam, en in eerste instantie maar even in een cylindervaas gezet. Vond ik een beetje saai, dus ik kreeg een idee: een zakje eromheen!
Ik vind het wel leuk staan en ik denk dat je zo ook een leuk kadootje kan maken (als de bol nog niet uitgelopen is natuurlijk).


Zoiets dus.

Ik ben op dit moment bezig met verschillende projectjes, o.a. een paar foto-tutorials; één voor een klein kadodoosje en één voor kleilabels want daar kreeg ik een vraag over.

Ik wens iedereen een fijn weekend en tot gauw.

Groetjes, Anne-Marie


5 opmerkingen:

  1. Super goed en creatief idee!....die ga ik onthouden!!
    groetjes, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk zo, dat zakje erom heen. Gaaf idee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Anne-Marie,

    Wat vervelend dat jullie zo tobben met jullie hond!! Sterkte ermee!!

    En echt heel gaaf dat zakje erom! Very stylish!!

    Dankje voor je reactie op mn blogje, snap niet dat ik niet aan plakvlieseline heb gedacht... fijn dat andere bloggers dan weer even helpen!

    Groetjes,
    Silvana

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooi plaatje! Leuk idee!
    Sterkte met jullie hond!

    Groeten Maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een leuk idee zeg, grappig! En wat zielig weer voor je hond zeg, hoop dat het allemaal een beetje meevalt! sterkte ermee hé!

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je mijn blog bezoekt, ik vind het leuk als je hier een reactie achterlaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...