vrijdag 3 februari 2012

Sneeuw!!!!


Toch nog deze winter, een dik pak sneeuw. Meteen uit school ging Leon samen met Marijn 'aan het werk' in de tuin. Gewapend met sneeuwschuiver en grasmaaier. De sneeuw was mooi aan de kant gewerkt, maar nu (3 uur later) kunnen ze weer opnieuw beginnen, er is al weer een centimetertje of 5 bij gevallen. Het sneeuwt hier nog steeds.


Gisteren hadden we nog even een spoedje naar de huisartsenpost met Marijn. Hij is met z'n hoofd tegen een tafelpoot gevallen. Een diepe snee in z'n voorhoofdje, ik zal jullie de details besparen, De wond is gelijmd en het gaat weer goed met Marijn zoals jullie zien, hij merkt er niks meer van. Gelukkig maar.


Iedereen een fijn weekend en geniet van de sneeuw!

Groetjes, Anne-Marie

5 opmerkingen:

 1. Ach, arme Marijn! Gelukkig gaat het weer goed en zijn ze zulke bikkels om met deze kou toch hard aan het werk te gaan buiten ;-)

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Anne-Marie,
  Ik zag gelijk al die enorme pleister op zijn voorhoofd. Akelig hoor, zo'n snijwond op zo'n klein hoofdje... Gelukkig zijn kinderen zoiets al snel weer vergeten en kunnen ze weer genieten van de sneeuw. De laatste foto is wel een gevalletje van: Hey sneeuwschuiver, waar ga je met dat jongetje naar toe...
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gedver zo'n snee op het koppie, gelukkig toch nog lekker sneeuwpret gehad! Beterschap met het ventje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Anne-Marie,

  ik heb je blog via via gevonden. Leuke dingen maak je zeg. Ik ga je volgen hoor! Inspiratie is altijd welkom en dat kan ik hier zeker wel vinden.

  Liefs Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. bedankt voor je hele lieve reactie, dat doet een mens echt goed joh!

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je mijn blog bezoekt, ik vind het leuk als je hier een reactie achterlaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...