maandag 28 november 2011

Drukke week voor de boeg

Allereerst iedereen heel erg bedankt voor alle leuke reacties op mijn afgelopen posten! Echt heel fijn.
En al die mensen die nu ook gezellig hier komen lezen en kijken,
al weer 51. Welkom allemaal!

Afgelopen zondag mocht ik nog een keer gezellig alleen met Niels weg, er was een boekenfestival in de buurt. Mijn schoonmoeder vroeg of we daar nog heen wilden (5 dec. inkopen), zo ja, dan konden we de kinderen wel brengen. Lieve schoonouders heb ik toch!

's Avonds had ik zowaar ook nog tijd om iets creatiefs te doen, dus ik heb 2 dingen gemaakt, een naaldenboekje en een haaknaald met 'ergonomische' handgreep.
Hoe kwam het zover: ik had het plan om mijn naaidoos op te ruimen, maar zag dat er overal kaartjes met naalden lagen. Eerst dat maar opruimen in een naaldenboekje, dat eerst nog even gemaakt moest worden. Ergo: ik heb de naaidoos nog niet opgeruimd, maar wel de naalden (telt dat ook Nelleke?).
En de haaknaald. Ik zag iets soortgelijks al bij Attic24, zij had hem gekregen maar hij is ook te koop op Etsy.
Dus lekker een handvat om de naald geboetseerd. Hij is nog niet uitgebreid getest, maar volgens mij is het experiment geslaagd. Hij ziet er in elk geval leuk uit.
Mooi zwart met zilveren stippen en op de achterkant de naalddikte (is ook wel handig om te weten).

Deze week kom ik tijd te kort om nog een keer een berichtje te maken, dus dat wordt waarschijnlijk pas in het weekend of volgende week.
Druk met sinterklaas, opruimen en nog wat andere werkaamheden, maar daarover de volgende keer meer.
Iedereen een fijne week gewenst.
Groetjes, Anne-Marie

6 opmerkingen:

 1. Leuk naaldenboekje!
  Zo'n haaknaald heb ik ook een keer gewonnen, ik vind hem best wel zwaar in de hand liggen. Het is wel heel erg persoonlijk, niemand heeft dezelfde haaknaald ;-) En het is wel mooi om naar te kijken. Succes met al je drukte en een fijne week toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anne-Marie,

  Leuk die haaknaald zeg, ik heb altijd de soft-grips van Prym, die lijken er wel een beetje op. Maar die hebben niet van die mooie zilveren stippen.

  Je naalden opruimen telt zeker mee! Mijn insteek is...wanneer het je stoort (dat het niet is opgeruimd) telt het mee. Het maakt niet uit hoe klein het projectje is. Je bent vast hartstikke blij met je geordende naalden, dan is de opzet geslaagd!

  Fijne Sintweek (wat een drukte he, here the same),

  Nelleke (kastje-per-dag)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een hele mooie haaknaald! ik wil niets anders dan de clover-haaknaalden...maar die van jou ziet er wel veel mooier uit!!! Je naalsen mapje is ook erg mooi geworden!
  fijne dag, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappige haaknaald. Ik ben helemaal niet creatief.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hé wat een goed idee om je haaknaald te bekleden, handig! En ja heel herkenbaar hoor, opruimen en dan uiteindelijk iets maken om het op te ruimen whahaha

  Enne vals speler hahahaha, zal wel zien hoe het gaat lopen, moet ik dadelijk gelijk van de regels af gaan wijken, jij bent lekker hoor hihi, maar die 9 kilo klopt in ieder geval voor geen meter(gelukkig!)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de mofjes zijn gebreid, omdat daar meer rek in zit, gaat het gemakkelijker aan. leuke naaldenetui en die handvat haakt een stuk lekkerder geloof me! fijne dag en bedankt voor je reactie! groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je mijn blog bezoekt, ik vind het leuk als je hier een reactie achterlaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...